Prekių katalogas

Žąsis su brendžio ir grietinėlės padažu

Tikras šventinis patiekalas Jūsų šventiniam stalui. 

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Bemėsė itališko patiekalo versija, bet ne mažiau soti! 

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Ne tik sušildo, bet ir stiprina. Jau net neminint, kad troškiniui pagaminti užtruksite vos pusvalandį. 

Makaronai su lašišos padažu

Bemėsiams penktadieniams tiek pietums, tiek vakarienei puikiai tinkantis patiekalas. 

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Itališki koldūniukai su lietuvišku ingredientu, kuris pavers ravioli restorano vertu patiekalu. 

Bulvių pyragas su rūkytu mocarelos sūriu

Paprastų ingredientų nepaprastas pyragas. Nustebinsite ir daug ko ragavusius. 

Bulvių pyragas su jautiena

Nesaldus, sotus, mėsiškas pyragas- vyrų mėgstamiausias. 

Blynelių Cannelloni

Neturite Cannelloni makaronų? Ne bėda, juos galite pakeisti lietiniais blyneliais. 

LINDT šokolado aštrus barbekiu padažas

Pridedant LINDT EXCELLENCE su aitriosiomis paprikomis, šis paprastas kepsnių padažas suteikia gilų, sodrų skonį. 

Vištienos šlaunelių mėsos šašlykai

Grilio sezono metu nepamirškite šio patiekalo! 

Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais

Paprasta, gardu ir greita. Kai labai skubi, šį patiekalą verta prisiminti. 

Prancūziškas daugiaryžis

Šildantis, kreminis daugiaryžis, sušildantis ne tik kūną, bet ir sielą. Ir nors šio patiekalo kilmė- Italija, paragaukite prancūziškosios jo versijos. 

Perlinių kruopų, pievagrybių ir špinatų troškinys

Troškiniai yra puikūs patiekalai tiek namuose, tiek neštis į darbus. O primirštos perlinės kruopos šiame troškinyje - nepamainomos. 

Makaronai su šonine ir žaliuoju padažu

Kai reikia greitai, skaniai ir sočiai, tačiau kartu būtinai su daržovėmis... 

Vištienos šlaunelės su makaronais keturių sūrių padaže

Puiki idėja sočiai vakarienei ar pietums, pagardinta specialiu padažu. 

Lašišų kotletai saldžiarūgščiame padaže

Puiki alternatyva mėsiškiems kotletukams ir idėja bemėsiams penktadieniams. 

Kepta traški vištiena su smidrais

Sakoma, kad viskas, kas genialu- paprasta, be ne viskas kas paprasta- genialu. Šis patiekalas ne tik paprastas, bet ir gardus! 

Sultinyje troškinta triušiena

Triušiena nepelnytai primiršta arba vis neatrandama patiekalų gaminime. Tiek dėl skonio, tiek dėl naudos sveikatai ji turėtų atsirasti ir ant Jūsų stalo. 

Prancūziškas jautienos troškinys

Šiltam jaukiam vakarui intensyvaus skonio troškinys. 

Paelija su krevetėmis ir žirneliais

Šiam ispanų nacionaliniam patiekalui tikrai reikia atidumo ir kantrybės, tačiau jei viską nuosekliai atliksit, neabejojam, kad pajusite visą jo skonių puokštę. 

Menkių ir krevečių troškinys

Troškinius mėgstame dėl jų turtingų skonių įvairovės viename patiekale. O šį troškinį gardina iš jūros gaunamos gėrybės. Pagaminsite per 30 minučių.

Makaronai su antiena

Net ir makaronai gali būti ypatingi, ypač jei slaptasis ingredientas - antiena. 

Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu

Sultinga ir aromatinga kiaulienos nugarinė su padažu, kuris pakylės į kitą lygį Jūsų pietus ar vakarienę. 

Antis su šviežiomis slyvomis

Antis visada saugus sprendimas, ypač kai laukiate gurmanų svečių. O šį patiekalą Jums pagamins orkaitė! 

Kepta jautiena

Labai lengvas jautienos patiekalas, bet reikalaujantis grilio keptuvės. Užtruksite vos 20 minučių pasiruošti pietums ar vakarienei. 

Anties krūtinėlė su greipfrutais

Anties ir greipfruto draugystė ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Paruošti tikrai nesunku- patikėkite!

Antiena su abrikosais

Galima sakyti- orkaitės receptas, nes pasiruošti antieną bei abrikosus užtruksite vos 15 minučių, o visa kita atliks orkaitė. 

Falafeliai su saldžiąja bulve

Tradicinis arabiškas patiekalas, kurį pamėgo ir lietuviai dėl savo paprastumo bei sotumo.

Baklažanų kepsneliai

Daržovių niekada nebus per daug! O šie baklažanų kepsneliai ne tik paprasti, bet ir greitai paruošiami.

Avižiniai blynai

Sveiki ir be proto skanūs blyneliai visai šeimai!

Žiediniai kopūstai su sviestu, džiūvėsėliais, petražolėm ir bulvėmis

Tai pats tobuliausias ir paprasčiausias būdas paruošti kalafiorus. Patiekalas gali būti ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas.

Aštrūs lęšiai “Bolognese”

Sultingi, lengvai verdami lęšiai yra svarbus priedas prie veganų bei vegetarų mitybos. Tai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas, kuri ypač turtingas organizmui reikalinga geležimi. 

Makaronai su malta mėsa ir pomidorų padažu

Jaukiems vakarams siūlome pasigaminti tradicinį itališką patiekalą, kuris nepaliks abejingų bei alkanų.