Prekių katalogas

Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu

  • Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu

    Sultinga ir aromatinga kiaulienos nugarinė su padažu, kuris pakylės į kitą lygį Jūsų pietus ar vakarienę. 

    Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu
    2 porcijos

    Reikės:
    0,4 kg kiaulienos nugarinės
    300 ml grietinėlės
    2 saldžiųjų bulvių
    2-3 šaukštų aliejaus (kepti)
    1 pakelio „MAGGI Idea... Sultingai kiaulienai su bulvėmis“
    druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
    saujelės prieskoninių žalumynų (šalavijų, petražolių)

     

    1. Nuplautą, nusausintą kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, užberkite druskos, pipirų ir kepkite maždaug 12 minučių ant vidutinio karštumo ugnies kartas nuo karto pavartydami.
    2. Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite prie mėsos ir viską pamaišydami dar kepkite maždaug 15 minučių
    3. Tada išmaišykite grietinėlę ir „MAGGI Idea“ pakelio turinį, supilkite į keptuvę su mėsa ir saldžiosiomis bulvėmis. Pamaišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol padažas ims tirštėti. Ant paruošto patiekalo užberkite žalumynų.