Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu
-
Sultinga ir aromatinga kiaulienos nugarinė su padažu, kuris pakylės į kitą lygį Jūsų pietus ar vakarienę.
Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu
2 porcijosReikės:
0,4 kg kiaulienos nugarinės
300 ml grietinėlės
2 saldžiųjų bulvių
2-3 šaukštų aliejaus (kepti)
1 pakelio „MAGGI Idea... Sultingai kiaulienai su bulvėmis“
druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
saujelės prieskoninių žalumynų (šalavijų, petražolių)- Nuplautą, nusausintą kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, užberkite druskos, pipirų ir kepkite maždaug 12 minučių ant vidutinio karštumo ugnies kartas nuo karto pavartydami.
- Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite prie mėsos ir viską pamaišydami dar kepkite maždaug 15 minučių
- Tada išmaišykite grietinėlę ir „MAGGI Idea“ pakelio turinį, supilkite į keptuvę su mėsa ir saldžiosiomis bulvėmis. Pamaišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol padažas ims tirštėti. Ant paruošto patiekalo užberkite žalumynų.