Prekių katalogas

Makaronai su antiena

  • Makaronai su antiena

    Net ir makaronai gali būti ypatingi, ypač jei slaptasis ingredientas - antiena. 

    Makaronai su antiena
    4 porcijos

    Reikės:
    1 l vandens
    2 kubelių MAGGI ekologiško vištienos sultinio
    2-3 anties krūtinėlės filė be odos
    2 šaukštų sviesto
    400 g makaronų casarecce
    trupučio šviežių čiobrelių
    druskos, grūstų juodųjų pipirų pagal skonį

     

    1. Anties krūtinėlės filė nuplaukite, nusausinkite ir keptuvėje įkaitintame svieste apkepkite ant smarkios ugnies iš visų pusių.
    2. Tada perkelkite į puodą, užpilkite vandenį, suberkite MAGGI sultinį ir uždengtą troškinkite ant nesmarkios kaitros 1-1,5 valandos, kol mėsa bus visai minkšta.
    3. Tada ją išgriebkite į lėkštę, o į puode likusį sultinį suberkite makaronus. Jeigu reikia, įpilkite į puodą dar karšto vandens, kad makaronai būtų apsemti.
    4. Virkite, kaip nurodyta ant makaronų pakuotės.
    5. Išvirtus makaronus sumaišykite su mažais gabaliukais suplėšyta antiena. Užberkite čiobrelius. Jeigu reikia, dar pagardinkite druska ir pipirais.