LINDT šokolado aštrus barbekiu padažas
-
Pridedant LINDT EXCELLENCE su aitriosiomis paprikomis, šis paprastas kepsnių padažas suteikia gilų, sodrų skonį.
LINDT šokolado aštrus barbekiu padažas
2 puodeliai.
Ingredientai:
• 2 šaukštai (30 ml) alyvuogių aliejaus
• 1 mažas svogūnas, labai smulkiai supjaustytas
• 1 ½ puodelio (375 ml) kečupo
• ¾ puodelio (175 ml) vištienos sultinio
• ¼ puodelio (60 ml) rudojo cukraus
• ¼ puodelio (60 ml) šviežių žalių citrinų sulčių
• 4 šaukšteliai (20 ml) Vorčesterio padažo, ½ šaukštelio (2 ml) druskos
• 1 plytelė (100 g) LINDT EXCELLENCE juodojo šokolado su aitriosiomis paprikomis, susmulkintoGaminimas:
1. Įkaitinkite aliejų vidutiniame puode, pastatytame ant vidutinės ugnies. Kepkite svogūną 3 minutes arba kol suminkštės. Įmaišykite kečupą, vištienos sultinį, rudąjį cukrų, žaliųjų citrinų sultis, Vorčesterio padažą ir druską, užvirkite.
2. Troškinkite 20 minučių arba kol sutirštės. Nuimkite nuo ugnies. Įdėkite šokoladą ir pamaišykite, kol ištirps. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.