Prekių katalogas

Žiediniai kopūstai su sviestu, džiūvėsėliais, petražolėm ir bulvėmis

  • Žiediniai kopūstai su sviestu, džiūvėsėliais, petražolėm ir bulvėmis

    Tai pats tobuliausias ir paprasčiausias būdas paruošti kalafiorus. Patiekalas gali būti ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas.

    Paruošimo laikas: 25-30 minutės
    Patiekimas: 2 žmonėms

    Ingredientai:

    • 1 žiedinis kopūstas
    • 50 g sviesto
    • 10 šaukštų džiūvėsėlių
    • Kotányi jūros druskos
    • 4 vienetai bulvių
    • Ryšulėlis petražolių


    Paruošimas:
    1. Pirmiausia išvirkite bulves, pasūdytame vandenyje apie 20 min. Kol verda bulvės, nuvalykite žiedinius kopūstus ir supjaustykite į atskirus žiedynus.
    2. Žiedinių kopūstų žiedynus virkite puode su pasūdytu vandeniu apie 10 minučių, nukoškite ir dėkite į kepimo indą.
    3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įmaišykite džiūvėsėlius. Pakepinkite, kol trupiniai pagels.
    4. Nulupkite išvirtas bulves ir pakepinkite jas svieste, suberkite petražoles.
    5. Į sviesto ir džiūvėsėlių trupinius suberkite žiedinių kopūstų žiedynus ir patiekite su bulvėmis.