Prekių katalogas

Makaronai su šonine ir žaliuoju padažu

  • Makaronai su šonine ir žaliuoju padažu

    Kai reikia greitai, skaniai ir sočiai, tačiau kartu būtinai su daržovėmis... 

    Makaronai su šonine ir žaliuoju padažu
    4 porcijos

    Reikės:
    800 g brokolių (supjaustytų žiedynais)
    400 g makaronų vamzdelių
    150 g bazilikų padažo pesto
    100 g šoninės
    2 kubelių „MAGGI ekologiško daržovių sultinio“
    2 šaukštų aliejaus
    1 svogūno (nulupto)
    druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

     

    1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, užberkite truputį druskos ir pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies, kol ims karamelizuotis. Tada sudėkite susmulkintą šoninę ir dar keletą minučių pamaišydami kepkite, kol šoninė ims apkeps.
    2. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite MAGGI sultinį ir makaronus. Virkite 2 min. trumpiau, nei nurodyta ant pakuotės. Tada išgriebkite juos į keptuvę prie svogūnų ir šoninės. Į puode likusį sultinį sudėkite brokolius ir 3-4 minutes pavirę, nusunkite.
    3. Makaronus ir brokolius keptuvėje išmaišykite su pesto padažu, užberkite pipirų ir ragaukite.