Prekių katalogas

Kepta traški vištiena su smidrais

  • Kepta traški vištiena su smidrais

    Sakoma, kad viskas, kas genialu- paprasta, be ne viskas kas paprasta- genialu. Šis patiekalas ne tik paprastas, bet ir gardus! 

    Kepta traški vištiena su šparagais
    4 porcijos

    Reikės:
    1 kg vištienos mažųjų filė
    1 kg smidrais
    5 šaukštų miltų
    5 šaukštų maltų džiūvėsėlių
    3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
    3 kiaušinių
    4 šaukštų MAGGI aštraus kečupo
    2 šaukštų majonezo
    aliejaus (kepti)
    trupučio maltų juodųjų pipirų
    druskos pagal skonį

     

    1. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite, pavoliokite miltuose, tada – kiaušinių ir pipirų plakinyje, galiausiai – džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje.
    2. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol apskrus.
    3. Kitoje (arba toje pačioje) keptuvėje su trupučiu įkaitinto aliejaus ant nesmarkios ugnies 4-5 minutes kepkite nuplautus šparagus.

    Padažui išmaišykite kečupą ir majonezą.