Prekių katalogas

Sultinyje troškinta triušiena

  • Sultinyje troškinta triušiena

    Triušiena nepelnytai primiršta arba vis neatrandama patiekalų gaminime. Tiek dėl skonio, tiek dėl naudos sveikatai ji turėtų atsirasti ir ant Jūsų stalo. 

    Sultinyje troškinta triušiena
    6 porcijos

    Reikės:
    6 gabaliukų po 200 g triušienos
    4 šaukštų kvietinių arba kukurūzų miltų
    3 šakelių čiobrelių
    žiupsnio druskos, trupučio maltų juodųjų pipirų
    2 šaukštų sviesto
    4 šaukštų aliejaus (kepti)
    600 g žiedinių kopūstų
    2 kubelių MAGGI ekologiško daržovių sultinio
    0,8 l vandens
    200 ml baltojo vyno

     

    1. Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
    2. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 minutes.
    3. Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
    4. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 minučių, kol mėsa bus visai minkšta.
    5. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 minučių patiekalas bus paruoštas ragauti.