Česnakinis padažas su Arla tepamu kremu, duonos traškučiais ir pjaustytomis daržovėmis
Arla tepamo sūrio keksiukai su alyvuogėmis ir pomidorais
Puiki daržovė gali tapti puikiu užkandžiu su APETINA sūrio kubeliais. Išbandykite!
Smagus, bet subtilus užkandis. Sluoksniuotos tešlos duonos lazdelių su kreminiu sūriu receptas suteikia džiaugsmo tiek vaikams, tiek suaugusiems. Sluoksniuotos tešlos tekstūrą ir aguonų pojūtį nuostabiai papildo sodrus kreminis sūris su laiškiniu česnaku.
Kumpis ir sūris, ko daugiau galėtumėte norėti iš beigelio? Mėgaukitės dangišku skoniu: neįtikėtini beigeliai su kreminiu sūriu ir kumpiu.
Tobula klasika: pelėsinio sūrio, kriaušių ir graikinių riešutų junginys išryškins, kaip nuostabiai kriaušės ir pelėsinis sūris dera kartu. Pabandykite patys!
Paruošimo laikas - 20 minučių.
Pelėsinio sūrio padažas suteiks puikų skonį beveik viskam: salierų stiebai, morkų lazdelės, duona, krekeriai ir, žinoma, vištienos sparneliai bus daug skanesni naudojant pelėsinio sūrio padažą. Išbandyk!
Tuoj užgrius netikėtai svečiai? Šis receptas kaip tik pasiruošti jų sutikimui.
Svogūnų sriuba- Prancūzijos klasika. O šis receptas - truputį kitoks jos variantas. Išbandykite!
Ne tik sušildo, bet ir stiprina. Jau net neminint, kad troškiniui pagaminti užtruksite vos pusvalandį.
Bemėsiams penktadieniams tiek pietums, tiek vakarienei puikiai tinkantis patiekalas.
Itališki koldūniukai su lietuvišku ingredientu, kuris pavers ravioli restorano vertu patiekalu.
Paprastų ingredientų nepaprastas pyragas. Nustebinsite ir daug ko ragavusius.
Neturite Cannelloni makaronų? Ne bėda, juos galite pakeisti lietiniais blyneliais.
Sodrus, drėgnas, šokoladinis pyragas, kurio viršuje yra kreminiai LINDOR šokolado rutuliukai. Puikiai tinka gimtadieniams bei kitoms ypatingoms šventėms.
Itin lengvas pyragas, kurio nereikia kepti! Nuostabus, turtingas ir prabangus. Su ant viršaus pabarstytais smulkiai supjaustytais riešutais, suteikiančiais traškumo!
Naudojant LINDT šokoladą ir vadovaujantis šiuo lengvai pagaminamu pyragu, tai netrukus taps jūsų mėgstamiausiu šokoladinio pyrago receptu.
Šis šokolado putėsis, patiekiamas persikų puselėmis, yra lengvas ir elegantiškas desertas, puikiai tinkantis vakarienės vakarėliams.
Pridedant LINDT EXCELLENCE su aitriosiomis paprikomis, šis paprastas kepsnių padažas suteikia gilų, sodrų skonį.
Vienintelis dalykas, labiau maitinantis kūną ir sielą, yra pasidalinimas skaniu šokolado fondiu receptu, kurį sukūrėte su draugais ir šeima.
Šis stilingas desertas, pagamintas iš trijų rūšių šokolado, yra puikus pokalbio pradžiai.
Energijos suteikiantys vieno kąsnio užkandžiai su mėlynėmis ir LINDT EXCELLENCE juoduoju šokoladu.
Klasikinis kavos tiramisu šiek tiek patobulintas LINDOR pieninių šokolado rutuliukų ir apelsinų skonio likerio dėka.
Tradiciniai cukriniai sausainiai patobulinti skaniais šokoladinių LINDOR rutuliukais.
Suteikite kokosų sausainiams šokoladinio skonio užpildydami juos LINDOR šokolado rutuliukais.
Šveicarijoje kai kurie žmonės vietoje kavos pusryčiams geria karštą šokoladą arba „heisse schokolade“. Mūsų versija, pagaminta iš LINDOR pieninio šokolado rutuliukų, yra puikus pasirinkimas bet kuriuo dienos ar nakties metu. Užtruksite vos 15-30 minučių.
Paprasta, gardu ir greita. Kai labai skubi, šį patiekalą verta prisiminti.
Šildantis, kreminis daugiaryžis, sušildantis ne tik kūną, bet ir sielą. Ir nors šio patiekalo kilmė- Italija, paragaukite prancūziškosios jo versijos.
Troškiniai yra puikūs patiekalai tiek namuose, tiek neštis į darbus. O primirštos perlinės kruopos šiame troškinyje - nepamainomos.
Kai reikia greitai, skaniai ir sočiai, tačiau kartu būtinai su daržovėmis...
Puiki idėja sočiai vakarienei ar pietums, pagardinta specialiu padažu.
Puiki alternatyva mėsiškiems kotletukams ir idėja bemėsiams penktadieniams.
Sakoma, kad viskas, kas genialu- paprasta, be ne viskas kas paprasta- genialu. Šis patiekalas ne tik paprastas, bet ir gardus!
Triušiena nepelnytai primiršta arba vis neatrandama patiekalų gaminime. Tiek dėl skonio, tiek dėl naudos sveikatai ji turėtų atsirasti ir ant Jūsų stalo.
Ar mėgstat nesaldžius pyragus? Šis tinkamas tiek valgyti šaltas, tiek karštas. Neštis priešpiečiams į darbą.
Šiam ispanų nacionaliniam patiekalui tikrai reikia atidumo ir kantrybės, tačiau jei viską nuosekliai atliksit, neabejojam, kad pajusite visą jo skonių puokštę.
Troškinius mėgstame dėl jų turtingų skonių įvairovės viename patiekale. O šį troškinį gardina iš jūros gaunamos gėrybės. Pagaminsite per 30 minučių.
Net ir makaronai gali būti ypatingi, ypač jei slaptasis ingredientas - antiena.
Sultinga ir aromatinga kiaulienos nugarinė su padažu, kuris pakylės į kitą lygį Jūsų pietus ar vakarienę.
Antis visada saugus sprendimas, ypač kai laukiate gurmanų svečių. O šį patiekalą Jums pagamins orkaitė!
Labai lengvas jautienos patiekalas, bet reikalaujantis grilio keptuvės. Užtruksite vos 20 minučių pasiruošti pietums ar vakarienei.
Šildanti, soti su mėlynuoju pelėsiu moliūgų sriuba ir kasdienai, ir šventiniam stalui.
Nesudėtingas, vos 40minučių užtrunkantis patiekalas lengvai vakarienei.
Anties ir greipfruto draugystė ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Paruošti tikrai nesunku- patikėkite!
Galima sakyti- orkaitės receptas, nes pasiruošti antieną bei abrikosus užtruksite vos 15 minučių, o visa kita atliks orkaitė.
Tradicinis arabiškas patiekalas, kurį pamėgo ir lietuviai dėl savo paprastumo bei sotumo.
Daržovių niekada nebus per daug! O šie baklažanų kepsneliai ne tik paprasti, bet ir greitai paruošiami.
Gurmaniškas pavasario užkandis ant griliaus, įtinkantis net išrankiausiems skoniams.
Tikras vasaros paryčių, dienos ar pavakario topas!
Žinome, kaip sunku susilaikyti ir nesuvalgyti jo tuojau pat!. Visada puikiai tiks prie kavos arba kaip desertas su šviežiais vaisiais ir šaukštu „Alpro“ produktu maisto gaminimui.
Kviečiame pasigaminti gaivaus ir sodraus skonio tirštąjį kokteilį, kuris mintimis Jus nuneš į tropinius kraštus!
Siūlome pasigaminti šiltą, sveiką ir skanią sriubą. Ši trinta brokolių sriuba su imbieru yra būtent tokia, tad suvalgyti dubenėlį jos vakarienei bus tikras malonumas, o ir pasigaminti ją yra labai paprasta.
Tai pats tobuliausias ir paprasčiausias būdas paruošti kalafiorus. Patiekalas gali būti ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas.
Sultingi, lengvai verdami lęšiai yra svarbus priedas prie veganų bei vegetarų mitybos. Tai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas, kuri ypač turtingas organizmui reikalinga geležimi.
Jaukiems vakarams siūlome pasigaminti tradicinį itališką patiekalą, kuris nepaliks abejingų bei alkanų.