Prekių katalogas

Pelėsinio sūrio padažas su šakninėmis daržovėmis

  • Pelėsinio sūrio padažas su šakninėmis daržovėmis

    Pelėsinio sūrio padažas suteiks puikų skonį beveik viskam: salierų stiebai, morkų lazdelės, duona, krekeriai ir, žinoma, vištienos sparneliai bus daug skanesni naudojant pelėsinio sūrio padažą. Išbandyk! 

    Ingredientai:
    • 2 vnt. pastarnokų
    • 2 vnt. burokėlių
    • 1 pakelio CASTELLO DANISH BLUE pelėsinio sūrio
    • 4 šaukštelių grietinės
    • 10 šaukštelių majonezo
    • druskos
    • pipirų

     

     

    Paruošimas:
    1. Sutrinkite CASTELLO DANISH BLUE pelėsinį sūrį ir sumaišykite su grietine ir majonezu.
    2. Pagardinkite druska ir pipirais.
    3. Pastarnoką ir burokėlius supjaustykite plonomis riekelėmis, apšlakstykite aliejumi bei druska ir kepkite 170 °C temperatūroje 30–40 minučių.

    Iškepusius mirkykite į padažą ir skanaukite.