Prekių katalogas

LINDOR pieninio šokolado tiramisu

  • LINDOR pieninio šokolado tiramisu

    Klasikinis kavos tiramisu šiek tiek patobulintas LINDOR pieninių šokolado rutuliukų ir apelsinų skonio likerio dėka. 

    LINDOR pieninio šokolado tiramisu
    Gaminsite 15-30 minučių.

    Ingredientai:

    • 1 puodelis paruoštos stiprios kavos
    • ½ puodelio riebios grietinėlės (35%), ¼ puodelio cukraus
    • 16 biskvitinių sausainiai SAVOIARDI
    • 16 LINDOR pieninių šokolado rutuliukų, perpjautų pusiau
    • 3 arbatiniai šaukšteliai apelsinų skonio likerio, 1 indelis (475 g) maskarponės
    • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
    • 4 susmulkinti LINDOR pieninio šokolado rutuliukai
    • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos miltelių

     

    Gaminimas:
    1. Plačiame inde sumaišykite kavą ir likerį, atidėkite.
    2. Dideliame dubenyje išplakite grietinėlę iki standumo, perkelkite į mažą atskirą dubenį. Į didelį dubenį įdėkite maskarponės ir cukraus. Plakite iki vientisos masės, apie 2 minutes. Įpilkite vanilės ekstrakto. Gautą masę supilkite į plaktą grietinėlę ir atidėkite į šalį.
    3. Po vieną SAVOIARDI sausainio puselę pamirkykite į kavą su likeriu, įsitikindami, kad mišinyje pamirkomos abi pusės, tačiau biskvitas lieka nepakitęs ir netampa permirkęs. Sluoksniuokite juos 5 puodelių ovalo formos indo apačioje, jei reikia, perlaužkite porą sausainių, kad jie būtų gerai prigludę prie indo.
    4. Ant viršaus išsklaidykite smulkintus LINDOR pieninio šokolado rutuliukus. Ant viršaus užtepkite pusę maskarponės mišinio, išlyginkite paviršiuje.
    5. Pakartokite mirkymo procesą su likusiais sausainiais. Ant viršaus užtepkite maskarponės sluoksnį. Likusius smulkintus LINDOR pieninio šokolado rutuliukus paskleiskite ant sausainių. Ant viršaus uždėkite likusį maskarponės mišinį. Viršų papuoškite per pusę perskeltomis LINDOR pieninio šokolado puselėmis.
    6. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba per naktį. Galiausiai tiramisu apibarstykite kakavos milteliais.