Duonos lazdelės su kreminiu sūriu
-
Smagus, bet subtilus užkandis. Sluoksniuotos tešlos duonos lazdelių su kreminiu sūriu receptas suteikia džiaugsmo tiek vaikams, tiek suaugusiems. Sluoksniuotos tešlos tekstūrą ir aguonų pojūtį nuostabiai papildo sodrus kreminis sūris su laiškiniu česnaku.
Paruošimo laikas: 30 min
Patiekimas: 4 žmonėmsIngredientai:
• 2 lakštų sluoksniuotos tešlos
• 1 CASTELLO kreminio sūrio su laiškiniais česnakais, 125g
• 1 kiaušinio
• aguonų sėklųParuošimas:
1. Ant stalo išskleiskite sluoksniuotą tešlą.
2. Užtepkite kreminio sūrio ant vienos sluoksniuotos tešlos pusės. Ant viršaus uždėkite likusią pusę. Nepamirškite jų tvirtai suspausti.
3. Viršutinę pusę aptepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite aguonomis.
4. Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 1 cm pločio juostelėmis ir susukite jas.
5. Dėkite juosteles ant kepimo skardos ir kepkite 180 ° C temperatūroje, 15–20 minučių (arba kol pagels).
6. Patiekite su likusiu kreminiu sūriu.