CASTELLO DANISH BLUE pelėsinis sūris su medumi sluoksniuotoje tešloje
-
Tuoj užgrius netikėtai svečiai? Šis receptas kaip tik pasiruošti jų sutikimui.
Ingredientai:
• šviežių figų
• 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos
• 1 pakelio CASTELLO DANISH BLUE pelėsinio sūrio
• 2 šaukštelių medaus
• šviežio rozmarinoParuošimas:
1. Sluoksniuotą tešlą supjaustykite apskritimais. Figas supjaustykite ketvirčiais ir išdėliokite ant sluoksniuotos tešlos.
2. Ant viršaus patrupinkite CASTELLO DANISH BLUE sūrio ir apšlakstykite medumi bei šviežiu rozmarinu.
3. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 12-15 minučių, priklausomai nuo dydžio. Sūris turi būti ištirpęs, o tešlos pluta šiek tiek auksinė.Patiekite dar šiltą.