Prekių katalogas

Bruscheta su Arla tepamu sūriu ir pomidorais

  • Bruscheta su Arla tepamu sūriu ir pomidorais

    Bruscheta su Arla tepamu sūriu ir pomidorais 

    2 porcijos
    Paruošimo laikas 15 min

    Ingredientai:
    4 riekelės duonos
    2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
    1 česnako skiltelė, perpjauta pusiau
    220g. vyšninių pomidorų, perpjautų pusiau
    1 mažas raudonas svogūnas, supjaustytas griežinėliais
    Žiupsnelis druskos ir pipirų
    150g Arla tepamo sūrio
    Maža sauja baziliko lapelių

    Gaminimas:
    1. įkaitinkite grilinę keptuvę ir pakepkite abi duonos riekeles, apšlakstytas alyvuogių aliejumi, kol apskrus. Į duonos riekeles įtrinkite česnako skilteles.
    2. Dubenyje sumaišykite pomidorus, svogūną, alyvuogių aliejų. Įberkite druskos ir pipirų.
    3. Ant kiekvienos duonos riekelės užtepkite Arla tepamo sūrio ir papuoškite pomidorais bei svogūnais. Ant viršaus užbarstykite baziliko lapelių.