Arla tepamo sūrio keksiukai su alyvuogėmis ir pomidorais
-
Arla tepamo sūrio keksiukai su alyvuogėmis ir pomidorais
12 porcijų
Parduošimo laikas 40 minIngredientai:
200g miltų
40g avižų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
4 čiobrelio šakelės
Žiupsnelis druskos ir pipirų
2 kiaušiniai
250g jogurto
4 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
200g cukinijų, stambiai sutarkuotų
50g alyvuogių be kauliukų, stabiai supjaustytų
50g vyšninių pomidorų, ketvirčiuotų
80g Arla tepamo sūrioGaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200oC.
2. Į 12 keksiukų kepimo skardą sudėkite popierines kepimo formeles.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, avižas, ekpimo miltelius ir čiobrelio lapelius nuskintus nuo šakelių. Įberkite druskos ir pipirų.
4. Atskirame puodelyje sumaišykite jogurtą, kiaušinius ir alyvuogių aliejų.
5. Jogurtą su kiaušiniu įpilkite į dubenį su miltais ir išmaišykite iki vientisos masės.
6. Sudėkite tarkuotas cukinijas, pomidorus ir alyvuoges ir išmaišykite. Gautą masę veinodai paskirstykite į keksiukų kepimo formeles.
7.Ant kiekvieno keksiuko masės uždėkite tepamo sūrio ir lengvai įspauskite jį į vidų.
8. Kepkite orkaitėje 25 minutes arba kol iškeps ir paruduos. Ištraukite iš orkaitės ir išėmę iš skardos keksiukus patiekite su salotomis.