Ant grotelių kepti šparagai
Gurmaniškas pavasario užkandis ant griliaus, įtinkantis net išrankiausiems skoniams.
Ant grotelių kepti šparagai su sezamais
2 porcijos
Reikės:
12-14 šparagų
4 šaukštų MAGGI „Original“ kečupo
2 šaukštų natūralaus jogurto
2 šaukštų sezamų aliejaus
2 šaukštų sezamų sėklų
1 šaukšto sojų padažo
1 česnako skiltelės (sutrintos)
- Šparagus nuplaukite, nusausinkite ir mediniais iešmeliais sutvirtinkite lyg plaustus.
- Dubenėlyje išmaišykite sezamų aliejų, sojų padažą, sutrintą česnaką. Patepkite šiuo mišiniu šparagų “plaustus” iš abiejų pusių ir pabarstykite sezamais.
- Kepkite ant įkaitintų grotelių kiekvieną pusę po 4-5 minutes.
- Du šaukštus kečupo išmaišykite su jogurtu.
Ragaukite šparagus su šiuo padažu arba kečupu.