Prekių katalogas

Ant grotelių kepti šparagai

Ant grotelių kepti šparagai

Gurmaniškas pavasario užkandis ant griliaus, įtinkantis net išrankiausiems skoniams.  

Ant grotelių kepti šparagai su sezamais
2 porcijos

Reikės:
12-14 šparagų
4 šaukštų MAGGI „Original“ kečupo
2 šaukštų natūralaus jogurto
2 šaukštų sezamų aliejaus
2 šaukštų sezamų sėklų
1 šaukšto sojų padažo
1 česnako skiltelės (sutrintos)

 

  1. Šparagus nuplaukite, nusausinkite ir mediniais iešmeliais sutvirtinkite lyg plaustus.
  2. Dubenėlyje išmaišykite sezamų aliejų, sojų padažą, sutrintą česnaką. Patepkite šiuo mišiniu šparagų “plaustus” iš abiejų pusių ir pabarstykite sezamais.
  3. Kepkite ant įkaitintų grotelių kiekvieną pusę po 4-5 minutes.
  4. Du šaukštus kečupo išmaišykite su jogurtu.

Ragaukite šparagus su šiuo padažu arba kečupu.