Prekių katalogas

Žalioji sriuba su imbieru

  • Žalioji sriuba su imbieru

    Siūlome pasigaminti šiltą, sveiką ir skanią sriubą. Ši trinta brokolių sriuba su imbieru yra būtent tokia, tad suvalgyti dubenėlį jos vakarienei bus tikras malonumas, o ir pasigaminti ją yra labai paprasta. 

    Paruošimo laikas: 20-25 minutės
    Patiekimas: 2 žmonėms
     

     

     

     

     

     

    Ingredientai:
    • 1 brokolis
    • 2 saujelės gražgarsčių
    • 1 česnako skiltelė
    • 1 svogūnas
    • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
    • 600 ml daržovių sultinio
    • pusės citrinos sulčių
    • Kotányi jūros druskos
    • Kotányi įvairių pipirų mišinio
    • 2 šaukštai Kotányi malto imbiero


    Paruošimas:
    1. Nulupkite česnaką ir svogūną, susmulkinkite. Nuplaukite brokolius ir supjaustykite į žiedynus. Taip pat kruopščiai nuplaukite gražgarstes.
    2. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite supjaustytus svogūnus ir česnaką. Tada suberkite brokolių žiedynus ir trumpai pakepinkite kartu su svogūnais.
    3. Į puodą pilkite daržovių sultinį, pagardinkite druska, pipirais ir imbieru. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
    4. Po 10 minučių įmaišykite gražgarstes ir išspauskite iš pusės citrinos sulčių. Tada viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos tyrės ir mėgaukitės karšta sriuba.