TOP KOTANYI prieskoniai
TOP KOTANYI prieskoniai
KategorijaBakalėja, Prieskoniai, Prieskonių mišiniaiŠalis gamintojasPrekės ženklasEKO požymisNe-
Provanso žolelės „Kotányi“.
Šis stipraus, aštrokai pikantiško aromato mišinys tinka mėsos ir žuvų patiekalams bei Viduržemio virtuvės daržovėms ir salotoms gardinti.
Sudedamosios dalys: Rozmarinai, čiobreliai, dašiai, bazilikai, peletrūnai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1434 kJ/342 kcal
Riebalai 9,8 g
Sočiųjų riebalų rugščių 2,6 g
Angliavandeniai 46 g
Cukrus 46 g
Baltymai 8,3 g
Druska 0 g.Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
KOTANYI malti česnakai, 28g
Česnakų granulės „Kotányi“. Česnakai pagardins sriubą, padažus, mėsos ir daržovių patiekalus.
Ruošiant karštus patiekalus, rekomenduojama vartoti česnakus kartu su kitais prieskoniais: gvazdikėliais, mėtomis, citrinų žievelėmis, raudonėliais, čiobreliais, rozmarinais.
Sudedamosios dalys: česnakai. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Bazilikai „Kotányi“.
Bazilikai tinka sriuboms, salotoms, picoms, padažams, daržovių, mėsos bei varškės patiekalams.
Naudokite bazilikus kartu su pipirais, česnakais, svogūnais, mairūnais, petražolėmis, kalendromis ir mėtomis.
Sudedamosios dalys: bazilikai. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1027 kJ/ 247 kcal, Riebalai 2,1 g, Sočiųjų riebalų rugščių 0,9 g, Angliavandeniai 17 g, Cukrus 1,4 g, Baltymai 21 g, Druska 0,46 g.
Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Itališkos žolelės „Kotányi“.
Intensyvaus aromato mišinys tinka italų virtuvės patiekalams – picai, makaronų, mėsos ir daržovių valgiams, salotoms – gardinti.
Sudedamosios dalys: Raudonėliai, bazilikai, mairūnai, rozmarinai, dašiai, čiobreliai, šalavijai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1414 kJ/ 337 kcal
Riebalai 8,4 g
Sočiųjų riebalų rugščių 1,9 g
Angliavandeniai 47 g
Cukrus 46 g
Baltymai 10 g
Druska 0,1 g.Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Žalumynai sriuboms „Kotányi“.
Žalumynai pagerins sriubos, daržovių troškinio, įdarytų daržovių, mėsos ar žvėrienos padažų skonį.
Naudojimas: žalumynus berkite likus 1–15 min. iki patiekalo ruošimo pabaigos.
Sudedamosios dalys: Pastarnokai, morkos, SALIERŲ šaknys, porai, gelsvė, petražolės. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1229kJ / 293 kcal
Riebalai 2,1 g
Sočiųjų riebalų rugščių 1,2 g
Angliavandeniai 45 g
Cukrus 41 g
Baltymai 8,8 g
Druska 0,24 g.Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Laurų lapeliai „Kotányi“.
Pagardinkite laurų lapeliais sriubas ir sultinius, jūrų gėrybių, vištienos, mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Ruošdami kepsnius, įberkite laurų lapelių į keptuvę – tai suteiks jūsų patiekalui malonų skonį ir kvapą.
Sudedamosios dalys: lauro lapai.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739