Prekių katalogas

  • TOP KOTANYI prieskoniai

    Kategorija
    Bakalėja, Prieskoniai, Prieskonių mišiniai
    Šalis gamintojas
    Prekės ženklas
    EKO požymis
    Ne
  • Provanso žolelės „Kotányi“.

    Šis stipraus, aštrokai pikantiško aromato mišinys tinka mėsos ir žuvų patiekalams bei Viduržemio virtuvės daržovėms ir salotoms gardinti.

    Sudedamosios dalys: Rozmarinai, čiobreliai, dašiai, bazilikai, peletrūnai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.

    Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1434 kJ/342 kcal
    Riebalai 9,8 g
    Sočiųjų riebalų rugščių 2,6 g
    Angliavandeniai 46 g
    Cukrus 46 g
    Baltymai 8,3 g
    Druska 0 g.

    Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739       

     

    KOTANYI malti česnakai, 28g

    Česnakų granulės „Kotányi“. Česnakai pagardins sriubą, padažus, mėsos ir daržovių patiekalus.

    Ruošiant karštus patiekalus, rekomenduojama vartoti česnakus kartu su kitais prieskoniais: gvazdikėliais, mėtomis, citrinų žievelėmis, raudonėliais, čiobreliais, rozmarinais.

    Sudedamosios dalys: česnakai. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.

    Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739   

     

    Bazilikai „Kotányi“.

    Bazilikai tinka sriuboms, salotoms, picoms, padažams, daržovių, mėsos bei varškės patiekalams.

    Naudokite bazilikus kartu su pipirais, česnakais, svogūnais, mairūnais, petražolėmis, kalendromis ir mėtomis.

    Sudedamosios dalys: bazilikai. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.

    Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1027 kJ/ 247 kcal, Riebalai 2,1 g, Sočiųjų riebalų rugščių 0,9 g, Angliavandeniai 17 g, Cukrus 1,4 g, Baltymai 21 g, Druska 0,46 g.

    Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739    

     

    Itališkos žolelės „Kotányi“.

    Intensyvaus aromato mišinys tinka italų virtuvės patiekalams – picai, makaronų, mėsos ir daržovių valgiams, salotoms – gardinti.

    Sudedamosios dalys: Raudonėliai, bazilikai, mairūnai, rozmarinai, dašiai, čiobreliai, šalavijai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.

    Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1414 kJ/ 337 kcal
    Riebalai 8,4 g
    Sočiųjų riebalų rugščių 1,9 g
    Angliavandeniai 47 g
    Cukrus 46 g
    Baltymai 10 g
    Druska 0,1 g.

    Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739   

     

    Žalumynai sriuboms „Kotányi“.

    Žalumynai pagerins sriubos, daržovių troškinio, įdarytų daržovių, mėsos ar žvėrienos padažų skonį.

    Naudojimas: žalumynus berkite likus 1–15 min. iki patiekalo ruošimo pabaigos.

    Sudedamosios dalys: Pastarnokai, morkos, SALIERŲ šaknys, porai, gelsvė, petražolės. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.

    Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1229kJ / 293 kcal
    Riebalai 2,1 g
    Sočiųjų riebalų rugščių 1,2 g
    Angliavandeniai 45 g
    Cukrus 41 g
    Baltymai 8,8 g
    Druska 0,24 g.

    Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739   

     

    Laurų lapeliai „Kotányi“.

    Pagardinkite laurų lapeliais sriubas ir sultinius, jūrų gėrybių, vištienos, mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.

    Ruošdami kepsnius, įberkite laurų lapelių į keptuvę – tai suteiks jūsų patiekalui malonų skonį ir kvapą.

    Sudedamosios dalys: lauro lapai.

    Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

    Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.

    Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739