KOTANYI įvairių prieskoninių žolelių rinkinys
KOTANYI įvairių prieskoninių žolelių rinkinys
KategorijaBakalėja, Prieskoniai, Prieskoninės žolelėsŠalis gamintojasPrekės ženklasEKO požymisNe-
Provanso žolelės „Kotányi“.
Šis stipraus, aštrokai pikantiško aromato mišinys tinka mėsos ir žuvų patiekalams bei Viduržemio virtuvės daržovėms ir salotoms gardinti.
Sudedamosios dalys: Rozmarinai, čiobreliai, dašiai, bazilikai, peletrūnai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1434 kJ/342 kcal
Riebalai 9,8 g
Sočiųjų riebalų rugščių 2,6 g
Angliavandeniai 46 g
Cukrus 46 g
Baltymai 8,3 g
Druska 0 g.Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Itališkos žolelės „Kotányi“.
Intensyvaus aromato mišinys tinka italų virtuvės patiekalams – picai, makaronų, mėsos ir daržovių valgiams, salotoms – gardinti.
Sudedamosios dalys: Raudonėliai, bazilikai, mairūnai, rozmarinai, dašiai, čiobreliai, šalavijai, gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1414 kJ/ 337 kcal
Riebalai 8,4 g
Sočiųjų riebalų rugščių 1,9 g
Angliavandeniai 47 g
Cukrus 46 g
Baltymai 10 g
Druska 0,1 g.Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Bazilikai „Kotányi“.
Bazilikai tinka sriuboms, salotoms, picoms, padažams, daržovių, mėsos bei varškės patiekalams.
Naudokite bazilikus kartu su pipirais, česnakais, svogūnais, mairūnais, petražolėmis, kalendromis ir mėtomis.
Sudedamosios dalys: bazilikai. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g: 1027 kJ/ 247 kcal, Riebalai 2,1 g, Sočiųjų riebalų rugščių 0,9 g, Angliavandeniai 17 g, Cukrus 1,4 g, Baltymai 21 g, Druska 0,46 g.
Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739
Čiobreliai „Kotányi“.
Čiobreliai patiekalams suteikia karčiai pikantišką skonį.
Naudojimas: žvėrienos, paukštienos, kitokios mėsos ir grybų patiekalams gardinti, taip pat ir raudonojo vyno padažams gaminti.
Sudedamosios dalys: čiobrelis. Gali būti GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO, LAKTOZĖS, RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ, SEZAMO pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė, 100g 1047kJ / 253 kcal Riebalai 3,5 g Sočiųjų riebalų rugščių 1,3 g Angliavandeniai 15 g Cukrus 3,6 g Baltymai 15 g Druska 0,07 g.
Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Gamintojas: KOTÁNYI GmbH, Austrija.
Pardavėjas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva; tel: +370 5 2397739