FLAMIGNI Panettone pyragas "Milano", 1kg
-
Šalis gamintojasItalija
Prekės ženklasFLAMIGNI
EKO požymisNe
-
„Panettone“ buvo išrastas Milane, bet tada užkariavo visą Italiją. Tai - Kalėdų simbolis ir itališkas saldumynas, geriausiai žinomas užsienyje.
Šis pyragas reprezentuoja tradicinę italų maisto kultūrą šventėms. „Flamigni“ Panettone gamina naudodami aukštos kokybės natūralius ingredientus. Gamybos procesai atitinka tradicinius kriterijus, o kai kuriems etapams būdingas kepėjo rankų įsikišimas, siekiant išaukštinti ingredientų gerumą. „Panettone“ yra tikras produktas, nes „Flamigni“ siekia sukurti sveikus, aukštos organoleptinės kokybės produktus.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, razinos, cukatų žievelės (apelsinų žievelės, citrinos žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinos sultys), sviestas, pasterizuotas kiaušinio trynys (daržinės kiaušiniai), cukrus, natūralus raugas (kvietiniai miltai, vanduo), emulsikliai mono - ir augalinės kilmės riebalų rūgščių digliceridai, saulėgrąžų lecitinas, cukraus sirupas, druska, salykliniai kvietiniai miltai, natūralios kvapiosios medžiagos, vanilės ekstraktas iš Madagaskaro uogų. Gali būti sojos, migdolų, lazdyno riešutų, pistacijų. ALERGENAI: miltai, turintys gliuteno; kiaušiniai ir jų produktai; pienas ir jo produktai;
Maistinė vertė (100 ml): Energetinė vertė, kj- 1548, Energetinė vertė kcal- 369, Riebalai g – 14,5, iš kurių sotieji, g -8,5, Angliavandeniai g.- 52, iš kurių cukrus g.- 23,5, Skaidulos g. -1,2, Baltymai g.- 6, Druska g. -0,25.
Gaminį laikykite atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių originalioje pakuotėje 16–20 ° C temperatūroje.
Minimali tinkamumo naudoti data: 2021.05.31
Vartojimas: norint grįžti prie natūralaus minkštumo, prieš vartojimą patartina jį palaikyti keletą valandų kambario temperatūroje. Atidarius produktą reikia laikyti uždarytą originalioje pakuotėje. Suvartoti per 5-7 dienas po atidarymo.